جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در منظقه غرب آسیا دارد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 101
نویسنده : علی

وی به اهمیت اقتصادی دریا نیز پرداخت و گفت : استفاده از ظرفیت های دریا برای توسعه اقتصادی ، ایجاد بنادر حمل و نقل جهانی و منطقه ای ، استفاده از ظرفیت ترانزیت کالا و استفاده از ظرفیت دریا برای توسعه مدنیت در نوار ساحلی از آن جمله است .

دریادار سیاری موقعیت دریایی جمهوری اسلامی را حائز اهمیت عنوان کرد و گفت : 6 حوزه ژئو پلتیکی در اطراف کشور وجود دارد که 3 حوزه خزر، خلیج فارس و اقیانوس هند و عمان ، دریایی است ، در اطراف کشور ما 15 همسایه است که با 8 کشور مرز دریایی داریم .

وی با تاکید بر اینکه مرزهای دریایی از اهمیت بالایی برخورد ار است افزود : مکران از سواحل بسیار مهم ایران است ،از 63 درصد مرزهای زمینی کشور ، تنها 7 درصد صادرات و واردات انجام گیرد و این درحالی است که 93 درصد واردات و صادرات از طریق 37 درصد مرزهای دریایی وارد کشور صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه اقتصاد آبی مبتنی بر ظرفیت های اقیانوس است اظهار کرد : اهداف این اقتصاد بهبود زندگی انسان و برابری اجتماعی همزمان با کاهش معنی دار مخاطرات محیطی و کم یابی زیستی است که قابل توجه محیط زیست خواهد بود.

دریادار سیاری در مورد راه های افزایش منابع دریایی گفت : ما می توانیم نیروی کار ، سرمایه گذاری خارجی و همچنین سرمایه گذاری در خارج را افزایش دهیم و منابع جدیدی را به منابع تولید اضافه کنیم.

وی گفت : این منابع همان چیزهایی است که می توان ازاقیانوس بهره گرفت و مرز تولید را بالا برد ، اقتصاد آبی نزدیک کردن منابع دریا به منابع ملی و افزایش تولید کالا و خدمات است .

دریادار سیاری در ادامه در مورد بهره های استفاده از اقیانوس گفت : اقیانوس برای ما تامین کننده غذا، انرژی، حمل و نقل،ذخایر معدنی، دارو، گردشگری و تجارت است و آنچه ما را برای دستیابی و افزایش این منابع کمک می کند استفاده از ظرفیت سواحل مکران است که ما را مستقیم به آبهای جهان وصل می کند .

فرمانده نیروی دریایی ارتش به ظرفیت بالای سواحل مکران اشاره کرد و گفت : مکران دارای ساحل مناسب، ظرفیت بالا در اقتصاد آبی، عمق آبی مناسب، پس کرانه های خوب، مجاورت با اقیانوس، موقعیت گذرگاهی جهانی، نزدیکی به خطوط کشتیرانی جهانی، نزدیکی به منابع انرژی و ظرفیت تجارت جهانی و گردشگری است لذا اقتصاد آبی  گزینه مهمی برای ارتباط می باشد .



:: برچسب‌ها: جمهوری اسلامی ایران، منظقه غرب آسیا ،نداجا،دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: